Unlimited challenge in the air!

Heb jij HME-MO en ben jij tussen de 16 en 26 jaar? Dan staat er dit jaar een fantastische activiteit op je te wachten in Roosendaal.

Let op: inschrijving gestopt!

We hebben het maximum van 20 deelnemers bereikt. Wil je toch nog kans maken om mee te doen, laat je dan op de reservelijst zetten. Stuur daarvoor een mail naar info@hme-mo.nl

We gaan dit jaar gezellig met zijn allen indoor Skydiven en Karten, Whoehoe!!

Deze HME-MO jongerendag staat in het teken van een gezamenlijke en actieve bezigheid, waarbij jongeren met HME-MO elkaar kunnen ontmoeten. Kijk alvast op de website wat je te wachten staat: https://indoorskydive.com/indoor-skydiven

Het fijne van indoor Skydiven is de ware ervaring van zwaartekracht (een vrije val), waarbij je lichaam gewichtloos voelt en een beperking dus niet in de weg staat.

Wanneer en waar

Wanneer?
Zondag 8 oktober 2017

Tijdstip?
Aangepaste tijd: 11.00 uur - 19.00 uur

Locatie?
De Stok 24, Roosendaal Noord-Brabant

Auto:
Indoor Skydive Roosendaal is met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit alle richtingen. Indoor Skydive Roosendaal vind je op recreatiegebied ‘de Stok’ in Roosendaal.

OV:
Bereikbaarheid tot Indoor Skydive Roosendaal met het OV

Vanuit Roosendaal station neem je bus 112 richting Bergen op Zoom of de lokale bus 104 richting Bergen op Zoom. Stap uit bij de halte McArthurGlenn Designer Outlet Rosada. Dan is het ongeveer 13 minuten loopafstand naar Indoor Skydive Roosendaal. Je loopt terug naar het kruispunt, richting recreatiebad ‘de Stok’. Indoor Skydive Roosendaal ligt aan het einde van de straat.
Eventueel kunnen we gezamenlijk regelen om mensen van de bushalte op te pikken en weer af te zetten.

Aanmelden en kosten

Aanmelden
Stuur vóór maandag 25 september a.s. een mailtje o.v.v. Jongerendag Roosendaal naar info@hme-mo.nl. Geef in deze mail jouw naam, leeftijd en adres met woonplaats. Verder ook een mobiel nummer voor de bereikbaarheid op die dag zelf.

Kosten
€10,- per persoon. Dit is inclusief eten en drinken.
Deze ook graag vóór maandag 25 september over te maken op NL 85RABO 0155 774 123 t.n.v. HME-MO Vereniging o.v.v. Jongerendag Roosendaal, naam en adres.

Vrijwaringsbewijs
Er dient bij aankomst een vrijwaringsbewijs ondertekend te worden door een ieder.

Voor verdere vragen neem gerust contact op door een mail te sturen naar info@hme-mo.nl.

Enthousiast geworden? Geef je op en beleef deze unieke ervaring met ons. We gaan er in ieder geval een spannende en gezellige dag van maken. Tot op de 8ste van oktober!

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Bericht plaatsen Update plaatsen