HME-MO mag gezien worden; doe je mee?

Img 1645-bewerkt-4-nadine-de-ruiter-fotografie verkleindWij zijn op zoek naar foto’s die de mens met HME-MO laat zien. Beelden die voor ons allemaal zo herkenbaar zijn. Beelden die ook duidelijk maken wat HME-MO is. Kortom we zoeken foto’s van jou. Jij met je knobbels, je littekens, je kromme armen, x-benen etc.

Maar ook jij in actie, net als ieder ander zonder HME-MO. Sportend, werkend, spelend, relaxend, enzovoort.

Wij willen de foto’s gebruiken voor onze website, social media, Newsflash, folders etc. Eigenlijk voor al onze uitingen waarmee we onze deelgenoten, verwijzers, behandelaren, scholen, werkgevers etc. willen informeren over HME-MO.

Wij hebben jouw hulp nodig

Denk bijvoorbeeld aan een foto van je zelf als je aan het tennissen bent, achter een pc aan het werk bent, je zit te blokken voor een tentamen, zichtbaar zwanger bent, je met je gezin een uitje hebt en ga zo maar door. Als er ook maar knobbels of littekens te zien zijn, of bijvoorbeeld je kromme armen, je geringe lengte of je
x-benen om maar wat te noemen. Die zichtbare dingen die voor ons zo herkenbaar zijn.

  1. Wij ontvangen graag jouw foto waarop te zien is dat je HME-MO hebt terwijl je in actie bent zoals hierboven beschreven.

  2. Wij zoeken vrijwilligers voor een fotosessie. Tijdens de sessie zetten we zaken in scene met als doel het maken van sterke herkenbare foto’s van de mens met HME-MO. Deze foto’s krijgen een prominente rol op onze website en in onze Newsflash.

Kies je voor optie 1? Wij belonen je hulp graag.

Een deskundige jury beoordeelt de binnengekomen foto’s op bruikbaarheid en beloont de 3 beste foto’s met een mooie prijs: een Bol.com-cadeaubon t.w.v. resp. € 100, € 50 en € 25. Uiteraard krijgen de winnaars ook een afdruk van hun foto. De prijswinnaars worden tijdens de landelijke HME-MO dag bekend gemaakt en indien mogelijk worden daar de prijzen uitgereikt. Wij ontvangen je foto graagvoor 1 juni 2019 op info@hme-mo.nl. De foto’s dienen digitaal te worden aangeleverd en minimaal 1 MB groot te zijn. De jury  bestaat uit fotografe Nadine de Ruiter (https://fotografienadinederuiter.nl/), kerngroeplid en vrijwillige fotograaf Frans Schelbergen en secretaris, webmaster en social media beheerder Marion Post. Maar ook als je geen prijs wint, is het mogelijk dat jouw geschikte foto gebruikt wordt in onze uitingen.
Bestuurs- en kerngroepleden komen niet in aanmerking voor een prijs.

Kies je voor optie 2?

Meld je dan aan bij Marion Post, marionpost@hme-mo.nl.  De fotosessies zijn op zaterdagmorgen 1 juni in Oldeberkoop en op zaterdagmorgen 29 juni in Almere.  Wij maken een indeling op basis van de aanmeldingen en geselecteerde kandidaten. Geef je naam en leeftijd door en voor wat voor soort foto je in aanmerking wilt komen. Je kunt kiezen uit de rubrieken sport, werk, vrije tijd of gezin. Je kunt als familieleden met HME-MO ook samen op de foto. We zoeken tevens een stel waarvan de vrouw zichtbaar zwanger is. Als dank eeuwige roem, een digitale versie van je foto en reiskostenvergoeding. Aanmelden kan tot 22 mei a.s. Aan het eind van die week hoor je of je wordt uitgenodigd voor een fotosessie.

Respect

Wij beloven dat we je foto met respect zullen behandelen en gebruiken. Ongeschikt geachte foto’s worden door ons vernietigd. Met het insturen van foto’s of deelname aan de fotosessie geef je toestemming voor het gebruik van je foto en het bewerken ervan zodat het geschikt is voor publicatie. Wanneer wij daadwerkelijk van je foto gebruik maken, vragen we je conform de AVG wetgeving een toestemmingsformulier te tekenen. Het is goed om vooraf te weten dat je volgens deze regelgeving te allen tijde je toestemming weer in mag trekken.

Wil je meer weten voordat je meedoet? Neem dan contact op met Marion Post, marionpost@hme-mo.nl. Een terugbelboodschap in de mail achterlaten is ook prima.

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen