Blijdorp

Het is 3 oktober 2015 en ik ben net terug van een erg gezellig dagje Blijdorp. Er is mij gevraagd om hier een verslag over te schrijven dus dat doe ik dan ook.

Eerst werden we verwacht in restaurant 'de Lepelaar', daar kregen we koffie en thee of limonade en een gebakje of een cupcake. Daarna mocht je het park in. Om 13.00 uur was er lunch. Frietjes met kipnuggets  of verschillende soorten broodjes. Toen weer op eigen gelegenheid het park in, om vervolgens om 16.00 uur af te sluiten met een hapje en een drankje.

Op het moment dat je 'de Lepelaar' uit kwam had je aan je linkerhand het Oceanium gedeelte, hier konden we dieren als zeeleeuwen, haaien en schildpadden zien. Daarna kwamen we uit bij dieren als bevers en uilen. In het gedeelte van Azië zagen we olifanten, tijgers en leeuwen. In het Afrika gedeelte waren er hyena's, wolven, giraffen, zebra's, neushoorns en de welbekende Bokito, die een aantal mensen de stuipen op het lijf joeg door heel hard op het raam te slaan J. Met de trein kwamen we uit bij de grote binnenspeeltuin Biotopia. Een verzorger zei tegen mij dat het erg leuk is om verzorger te zijn in dit dierenpark en dat je al snel een goede band krijgt met de dieren. Ik vroeg hem of mensen met HME-MO dit werk ook zouden kunnen doen en nadat ik uitgelegd had wat HME-MO inhoudt, zei hij dat het zeker wel mogelijk is. De tijd vloog voorbij en voor ik het wist was het 16.00 uur en gingen we afsluiten en naar huis.

Ik vond dit een erg geslaagde dag en ook weer helemaal top georganiseerd door de HME-MO Vereniging. Dank jullie wel voor deze leuke dag!!

Kyara Dingelhoff, 14 jaar (zus van Donny Keune). 

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen