CliniClowns App

Logo CliniClowns App

Misschien ken je de Cliniclowns van het ziekenhuis. Daar komen ze vaak 1 of 2 keer in de week langs. Maar wat nou wanneer je ze net gemist hebt? Of alweer thuis bent? Ook dan kun je ze ontmoeten, via de CliniClowns App!

Cliniclowns

CliniClowns komen bij kinderen in ziekenhuizen en instellingen op bezoek. Door het samen spelen en plezier maken kun je even vergeten dat je ziek bent of je niet zo lekker voelt. Wist je dat er al zo'n 71 clowns ruim 100 ziekenhuizen en andere instellingen door heel Nederland langskomen? 

CliniClowns spelen niet alleen in ziekenhuizen, maar zijn er ook voor kinderen met een langdurige ziekte die niet in het ziekenhuis liggen.
Met de CliniClowns App kun je, waar en wanneer je wilt, contact hebben met de CliniClowns. Op je mobiel, je tablet en via de computer. 

Wat is er te doen?

 

Via de CliniClowns App kun je een boel leuke dingen doen:

  • Webcammen en chatten met clowns
  • Chatten met vrienden/vriendinnen
  • Liveshows bekijken
  • Filmpjes bekijken

 

 

Waar vind je de App?

De CliniClowns App is gratis te downloaden in de App store (https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.cliniclowns.app) (android) of bij Google Play (https://itunes.apple.com/nl/app/cliniclowns-app/id1090943462?mt=8) en voor iedereen toegankelijk. Om te kunnen webcammen en chatten met de clowns moet je lid worden. Kinderen met een ziekte of handicap tot en met 18 jaar kunnen gratis lid worden van dit interactieve gedeelte. 

Meer informatie is te vinden op de site van de CliniClowns:
https://www.cliniclowns.nl/wat-doen-we/online

 

 

Deel deze pagina Tweet plaatsen Update plaatsen Update plaatsen